• Meny
  • Meny

Amsterdams mest kendte dance events

Amsterdam er en ægte fest by, der virkelig forstår at holde en fest, man sent vil glemme. Dette er i den grad også gældende, når det kommer til dance events. Amsterdam er rent faktisk indehaver af verdens største elektroniske musik konference og club festival. Denne kaldes for ADE, som netop står for Amsterdam Dance Event. Dette er en fem dages festival, der ikke byder på andet end god musik og intet mindre end 800 artister, der er klar på at give den max gas. Festivalen oser af nye stjerner, der er klar på at vise deres talent til resten af verden.

Amsterdam Dance Event vil uden tvivl give dig en fest, du sent vil glemme, da der er konstant fest 24/7. Du vil opleve alt muligt forskelligt musik fra electro, trance, house, drum`n´bass, hip-hop, acid og meget meget mere musik, som vil give dig lyst til at danse natten lang.

Fem dage med fest, DJ´s og fantastisk musik

Når du befinder dig på festivalen Amsterdam Dance Event, så vil du ikke kunne undgå at have det sjovt. Amsterdam Dance Event er verdens største og fedeste dance event. ADE tiltrækker mennesker fra hele verden og hvert år bliver festen større og bedre. Du vil være garanteret en fed og festfyldt uge, hvis du vælger at tage til Amsterdam Dance Event, da der virkelig er gjort alt for at du kan få nogle fantastiske fem dage med fest, DJ´s, kunstere og ikke mindst rigtig fed musik.

Hvis du er til elektronisk musik, fest og godt kan lide at have det sjovt, så er Amsterdam Dance Event det helt rigtige sted for dig at tage hen. Hvis du har været til andre dance events, så vil du med garanti opleve, at Amsterdam Dance Event er og bliver det største.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *