• Meny
  • Meny

Leveomkostninger og priser

Amsterdam er en af de storbyer, der er kendt for det frie sind med dets holdning til prostitution, homoseksualitet og hash, hvilket danner et stort grundlag for Amsterdam men også Holland som land. Flere millioner turister benytter sig af friheden og besøger årligt Amsterdam med nyt syn på verden og mange lærer meget af det samfundsgrundlag, der er i Amsterdam.

Planlægger du en tur til Amsterdam er det rart at vide, hvad du kan få pengene, og hvordan du skal finansiere din rejse, når du ankommer til storbyen. Amsterdam byder både på luksus og billige levestandarder, men med en charme af den frihed, Amsterdam besidder af.

Luksus til billige penge

Leveomkostninger-priser-amsterdam-holland

En af de oplagte muligheder for at få tag under hovedet er at leje lejligheder, når din ferie påbegyndes i hovedstaden i Holland, Amsterdam. Den praktiske og billige mulighed lyder måske overdrevet, når du kun skal være i Amsterdam et par dage, men det kan betale sig i længden. Flere hjemmesider som ”only apartments” og ”Wimdu” er praktiske i forhold til søgningen i lejligheder.

Ingen siger luksus skal koste dyrt, og du kan inde på disse hjemmesider få meget billige lejligheder per nat, som ligger centralt og stadigvæk er i top stand. Derimod findes der også lækre luksuriøse lejligheder til en højere pris men garanterer luksus på sit højeste. Lejligheder findes i prislejene 150-1000 kr. pr nat.

Madpriser som vi kender dem – hvis ikke endnu billigere

Når du skal ud og spendere dine penge på mad, er priserne for mad nogenlunde lignende på de priser, vi kender hjemmefra Danmark. Der er flere restauranter, der tilbyder 3-retters for under 200 kr. Noget anderledes er deres billige take-away mad. Der er flere kæder, der skyder prisen lidt mere i bund, end vi er vant til. Eksempelvis findes priserne på Sunset og Subway lige en tand billigere i Danmark, hvilket er rart, hvis man er på farten i Amsterdam og skal have mad hurtigt.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *