• Meny
  • Meny

Shopping og shoppinggader i Amsterdam

I Amsterdam kan du finde alt fra store varehuse med en masse tilbud til små og eksklusive designbutikker, der har noget af byens mest kvalitetsfyldte tøj. Du kan også finde spændende udendørs markeder og andre interessante kunst- og antikvitetsforretninger.

Hvis du skal på shopping i Amsterdam er det vigtigt at vide, at de fleste af byens butikker har åbent fra mandag til fredag fra kl. 9 til 18. Om lørdagen hedder åbningstiden fra 9 til 17. Det vil altså sige, at der er rig mulighed for at tage på shopping i Amsterdam.

Faktisk lukker nogle butikker først kl. 21 om torsdagen, fordi hollænderne betegner torsdag som ”lang dag”. De mest populære handlegader og shoppingsteder har faktisk også søndagsåbent fra kl. 12 til 17.

De mest kendte shoppinggader

De to mest populære handlegader i Amsterdam centrum er Kalverstraat og Leidsestraat. Især Kalverstraat bliver besøgt af tusindvis af mennesker hver dag. Det er Amsterdams længste og mest kendte gågade, hvor butikker som H&M, Zara, Miss Sixty osv. befinder sig.

Leidestraat huser nogle af Amsterdams mere ekslusive butikker, hvor du kan finde en masse luksuriøse goder. I Leidestraat finder du også et mindre antal af sko- og souvenirbutikker.

Shopping-shoppinggader-Amsterdam

Vælger du at besøge bydelen Jordaan mellem Raadhuisstraat og Leidsesstraat finder du et andet og meget populært shoppingområde kaldes ”De 9 Straatjes” på dansk: De 9 gader.

Her finder du en masse små og unikke butikker, hvor det er muligt at finde en masse lækkert tøj. Du finder også en masse lækre restauranter og barer, hvor det er muligt at tage et hvil efter en lang shoppingdag.

I Amsterdam findes der et hav af små og hyggelige gader, der alle besidder en masse butikker, der passer til en hver smag. Skal du til Amsterdam bør du opleve byens atmosfære på tætteste hold ved at shoppe i Amterdam.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *