• Meny
  • Meny

Tips til anbefalede hoteller

Der findes masser af muligheder for at overnatte i Amsterdam. En af disse muligheder er at bo på et af de mange fantastiske hoteller, der ligger i byen.

Amsterdam har en masse hoteller, der alle kan tilbyde gode overnatningsmuligheder samt mulighed for at få noget at spise. Grundet de mange hoteller og de mange forskellige hoteller, kan det godt være svært at gennemskue, hvilke hoteller du bør benytte dig af.

Dette indlæg vil give dig et bud på to hoteller, der er anbefalede og populære i Amsterdam. Der er ingen som siger, at disse hoteller er ligeså gode i dag som de var i går, men budene er baseret på anbefalinger og popularitet fra det store og verdensomspændende hotelsite hotels.com. Læs med her og få et par gode forslag til, hvilke hoteller du bør og kan vælge, når du rejser til Amsterdam.

Populære hoteller i Amsterdam

Det første hotel der får rigtig gode anmeldelser og oplever stor popularitet er Inntel Hotels. Dette hotel, der ligger placeret i byens centrum, får rigtig gode anmeldelser.

anbefalede_amsterdam

Prisen for en enkelt dag for to personer er omkring 1200 kr. Dette hotel har alt hvad hjertet begærer og er i øvrigt tildelt 4 stjerner. Et fantastisk hotel, der får gode anmeldelser – det er hvad Inntel Hotels er.

Se priser og fotos

WestCord City Centre Hotel

Det andet og meget populære hotel er WestCord City Centre Hotel. Dette hotel får også en masse gode anmeldelser. Hotellet er uhyre populært blandt turister. Derfor kan det være en meget god ide at booke et værelse i god tid, så du er sikker på at have et værelse, når du skal til Amsterdam.

Dette hotel er blevet tildelt tre stjerner. Prisen for to personer en enkelt overnatning er ca. 1000 kr, hvilket må siges at være en ganske fair pris.

Se priser og fotos

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *