• Meny
  • Meny

Vintage shopping og butikker

Hvis du godt kan lide lækkert og trendy tøj til lave priser, så er vintage shopping bestemt noget for dig. Og Amsterdam har masser at tilbyde, når det kommer til vintage shopping. Der findes utrolig mange vintage butikker og almindelige butikker i Amsterdam, som bestemt er et besøg værd.

Du kan gå på opdagelse i de forskellige gader og finde små skatte i form af tøj, sko og andet moderigtigt tilbehør til meget rimelige priser. Det er det gode ved vintage shopping, du kan få det meget billigt, selvom tøjet er i perfekt stand og er meget trendy. Desuden er vintagetøj unikt, da der ikke er andre, der ejer det.

Shop amok i Amsterdam

Som sagt er der rig mulighed for at shoppe vintagetøj i Amsterdam, da byen har rigtig mange gode og trendy vintagebutikker. Du kan blandt andet gå på opdagelse i den fantastiske butik Joosie, som sælger genbrugt, men meget moderigtigt tøj. Tøjet er meget feminint og har hentet inspiration fra helt tilbage i 50´erne. Derudover findes der den meget lækre vintagebutik Out of the Closet. Denne butik er for nyligt åbnet i 2012 og ejes af en af de største aids organisationer i verden. Overskuddet fra salget i butikken går nemlig til forskning indenfor aids, aids tests, beskyttelse og meget meget mere. Så på denne måde kan du handle meget god samvittighed og vide at dine køb er med til at redde liv.

Der findes selvfølgelig også helt almindelige butikker i Amsterdam som du kan shoppe amok i. Disse butikker er ikke meget anderledes fra dem i Danmark og sælger de mest kendte mærker i forskellige prisklasser. Du kan både finde H&M og ZARA, som begge er butikker, der sælger tøj til rimelige priser. Derudover kan du også finde de lidt dyrere mærker som Chanel og Gucci.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *