• Meny
  • Meny

Amsterdams tidszone – som vi kender den

Når du skal til Amsterdam behøves der ikke at bruges kræfter på at gøre de store ændringer, når du skal stille uret. Amsterdam er ligesom Danmark i den tidszone, også kaldet Central European Time (CET), som er en tidszone, der anvendes i det fleste EU lande. Tiden er som vi kender den 1 time foran den oprindelige Coordinated Universal Time (UTC), også beskrevet som UTC +01:00. Hvad sommer og vintertid angår følger Amsterdam og Danmark ligeledes hinanden grundet den samme tidszone, hvilket betyder, du ikke skal bekymre dig om at sætte uret frem eller tilbage, når du lander i Amsterdam på din ferie.

En by med charme

Med den samme tidszone som vi har i Danmark er Amsterdam dog anderledes. Amsterdam kan beskrives som et andet samfundsgrundlag, end vi har i Danmark. Den meget frie og tolerante holdning over for homoseksualitet, prostitution og hash er i en helt anden kaliber, end vi kender til. Deres frie samfundsgrundlag afspejler sig også i, hvilken by, Amsterdam er og fremstår som, hvilket også er en stor del af den charme, som byen har i sig selv. De mange forskellige kulturelle lag og muligheder for at opleve byen er med til at gøre det til en attraktiv by for turister fra verden rundt.

Der er kun de grænser, du selv sætter

Byen har mange muligheder for turistattraktioner og byen ses ofte som at være en by, hvor man får hele pakken på én gang og tit ikke kan nå det hele. Det meget kendte udtryk, der lyder, der er kun de grænser, du selv sætter, gælder også her i Amsterdam. Der findes utallige muligheder for at nyde sin ferie i Amsterdam. Alt fra et stort sortiment af gode natklubber til historiske museer, der har haft betydning for byen er med til at kreere disse mange muligheder, hvilket gør det en attraktiv og spændende by at tilbringe sin tid i.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *