• Meny
  • Meny

Vejr og klima

Amsterdam er en by med mange turistattraktioner, og er derfor også en storby folk strømmer til årligt især på grund af den frie tankegang, der er grundlagt i den generelle holdning hos folk i Holland og Amsterdam. Byen har alt fra fri hash til en fri tilgang til homoseksualitet og prostitution, hvilket ikke er så udbredt i verden endnu, og er derfor en vigtig faktor til at drive folk til Amsterdam.

Skal du på ferie til Amsterdam, og er ved at planlægge turen ned til den praktiske detalje, så er det meget rart at vide, hvordan man skal beklæde sig uden at blive overrasket af vejret eller de tropiske forhold.

Forår og efterår hele året

Vejr-klima-temperatur-amsterdam

Man kan sige, at Amsterdam er svaret på en ikke så varierende klimaændring eller temperaturskifte. Hvis man putter vejret i en boks, er Amsterdam årligt dreven af forår og efterår. Graderne kommer aldrig rigtig under minusgrader om vinteren eller rammer aldrig hedebølgen med en gennemsnitlig temperatur på 18-21 grader, når sommertiden nærmer sig i Amsterdam. Holland ligger også i den tempererede klimazone, og er præget af Atlanterhavsstrømmen, der sørger for mildt og lunt klima, hvilket gør, landet aldrig rammer de helt varme somre eller iskolde vintre.

Almindelige regnskyl og en halv kopi af det danske vejr

Vejret i Amsterdam kan på mange punkter minde om det danske vejr udover at Danmark til tider har varme somre og iskolde vintre, og hvad nedbør angår, er Amsterdam ikke et regnskyl men heller ikke en tør ørken, og har i vintermånederne gennemsnitlig meget nedbør og knap så meget i sommersæsonen. En god idé vil være at have varmt tøj og regntøj med, da ligesom Danmark kan man i Amsterdam aldrig helt regne med vejret og om, der er ved at snige sig et regnskyl på banen.

Amsterdam er trods den manglende sommer og vinter stadig et attraktivt sted at tage hen og har mange spændende attraktioner, der beskriver Amsterdams kultur.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *