• Meny
  • Meny

Fakta om Amsterdam – byen med frihed og åbenhed

Amsterdam er byen, hvor friheden er en stor del af hverdagen for borgerne i Amsterdam. Den frie politik indenfor homoseksualitet, hash og de forskellige coffée shops, men også tolerancen overfor prostitution og den meget åbne scene for det tabubelagte i Red-light-district, som er et af de helt store kendetegn for Amsterdam som by.

Storbyen besøges årligt af tusinder af mennesker, der gerne vil udforske byen og kigge inde i hjørnerne og de mange turistattraktioner byen besidder af. De mange forskellige muligheder at se byen på gør byen endnu mere attraktiv og med de mange specielle og anderledes turistattraktioner er byen en travl men stolt by.

Stedet for museer

Man kan ikke komme udenom museumsfinessen i Amsterdam. Der er flere museer, som danner grundlag for den by, Amsterdam er i dag. Det populære Anne Franks hus er en af de helt store turistattraktioner, som er med til at give en historisk gennemgang af hvilken by, Amsterdam var i den tid, hvilket trækker mange mennesker til. Et andet stort museum er Van Gogh museet, som også er karakteristisk ved Amsterdam, der viser den store kunstners tilgang til livet gennem hans udtryk i kunsten.

Blandingsprodukt af kulturelle finesser

Byen rummer ikke kun museer, men er også hjemmebane for det populære fodboldhold Ajax Amsterdam. Byen rummer alt fra fodboldfans til prostituerede i Red-light-district men også til hyggelige aftener på de forskellige coffée shops eller vilde aftener i det heftige natteliv, der gemmer sig i Amsterdam.

Byen er på mange måder mangfoldig trods den frie tilgang til samfundsopbyggelsen. De mange tolerante holdninger og frihedsbaserende typer af steder er kun én del af det. Amsterdam er meget mere end frihed. Byen rummer ligesom andre storbyer gode restauranter, hyggelige caféer, live-musik i krogene men også shopping på højt niveau og mange andre muligheder for at udfolde sig. Byen ses som et blandingsprodukt, der har hele pakken, hvor man ikke går glip af noget, hvis man besøger Amsterdam.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *