• Meny
  • Meny

Natteliv i Amsterdam

Amsterdam er kendt for at have et meget livligt natteliv, hvor det faktisk er umuligt at kede sig. Amsterdams natteliv har så meget at byde på, at det hele ikke kan opleves på én nat. Barer, natklubber, cafeer, byteater, erotiske shows – der er noget for en hver smag i Amsterdams natteliv.

Når klokken slår 21-22 stykker liver Amsterdam atter op igen. Gader og torve gør klar til at tage imod en masse gæster i løbet af natten. På den anden side af Dam-pladsen finder du Red Light District. Red Light District er altid besøgt af en masse mennesker, der velfornøjet ser på de mange danseshows i vinduerne. Nærliggende restauranter og cafeer er også altid fulde af mennesker, der stille og roligt sidder og nyder en kold øl eller drink.

Hvis du gerne vil opleve Amsterdams byteater, bør du aflægge Stadsschouwburg (tæt ved Leidseplein) et besøg. Her finder du bl.a. sjove by teatre, biografer, kasinoer og andet form for underholdning. I denne del af byen løber tiden hurtigt fra en, fordi der er så mange forskellige ting, der fanger din opmærksomhed – et rigtigt hyggeligt sted at tilbringe sin nat i Amsterdam.

Du keder dig aldrig i Amsterdams natteliv

Hvis du vil finde et sted, hvor der virkelig er gang i den, bør du tage hen på Rembrandtplein. Dette område henvender sig hovedsagligt til unge, og er omgivet af velbesøgte cafeer og natklubber. I dette område er det let at møde nye folk og få nye venner – også er priserne på drikkevarer meget rimelige.

Amsterdams verdenskendte ry for at være en by, der fester meget, er ganske velfortjent. I Amsterdam finder du et hav klubber og barer, hvor en masse mennesker mødes og hygger. De vigtigste steder at besøge er Rembrantplein og Leidseplain. Ta’ til Amsterdam og gør dine egne erfaringer. Vi kan love dig én ting: Det bliver bestemt ikke kedeligt.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *