• Meny
  • Meny

Priser på natteliv og alkohol

Hvis du i den nærmeste fremtid skal på en tur til Amsterdam, bør du tage et smut forbi hovedstadens store udvalg af barer, pubs og diverse natklubber. Amsterdam er kendt for at have et meget lækkert natteliv, hvor mange mennesker mødes på kryds og tværs.

Du bruger måske dagtimerne i Amsterdam på at se en masse kulturelle seværdigheder. Den bedste måde at slutte en god dag af på er med en dejlig kold drink eller øl. Men hvad koster drinksne i Amsterdam, og hvor finder du de bedste steder at gå ud?

En af Amsterdams mest kendte pubs er den gode gamle Cafe Luxembourg. Denne klassiske pub tilbyder øl og andre drikkevarer til en rimelig pris. Der er masser af liv på denne pub, og du finder altid de hollandske stamgæster i baren – et rigtig hyggeligt sted. Hvis du gerne vil gå i byen om natte, bør du aflægge Leidseplein et besøg. På denne klub finder du en masse festglade mennesker, der er klar til at give dig en fantastisk nat. Der findes mange forskellige klubber og pubs i Amsterdam. Dog har de alle tilfælles, at de holder nogen gange holder happy hour, hvor det er muligt at få to drinks til én drinks pris.

Hvad koster det at gå i byen i Amsterdam?

Mange klubber i Amsterdam kræver ca. 10 euro i indgangsbillet. Dog findes der et smart trick til at undgå denne betaling. Hvis du kommer tidligt nok, er klubben ikke begyndt at tage penge for entré endnu.

Prisen for en fadøl i Amsterdam ligger ca. mellem 35 og 40 kr. Hvis du køber en flaske øl koster den fra 25 kr. og opefter. Priserne for alkohol ligger generelt i samme prisleje som i Danmark. Et godt alternativ til at gå på pubs, kunne være at købe øl og vin i et supermarked, og efterfølgende finde en hyggelig park at nyde drikkevarerne i.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *