• Meny
  • Meny

Tips til billige hoteller

Amsterdam er en helt fantastisk by at rejse til. Byen summer af livsglæde og byens stemning kan få enhver person til at blive i godt humør.

Hvis du gerne vil rejse til Amsterdam, så bør du læse dette indlæg, hvor du vil få nogle tips til billige hoteller i Amsterdam. Der findes en masse forskellige hoteller i den hollandske storby – og det er faktisk muligt at få et hotelværelse til meget billige penge, hvis du ved, hvor du skal lede.

Hvis du allerede nu ved, at du ikke skænker prisen på et hotelværelse en tanke, så behøver du ikke læse dette indlæg. Dette indlæg henvender sig primært til de folk, der godt vil spare lidt penge på hotelværelset og i stedet bruge de sparede penge på noget andet som de synes gavner mere.

3 stjerner og meget billigt

Hotel CC i Amsterdam er et uhyre billigt hotel, der ikke slækker på kvaliteten. Hotellet får faktisk 3 stjerner af hotels.com, hvilket vidner om et meget godt middel-hotel.

billige_hotell_amsterdam

Prisen for en enkelt overnatning ligger omkring 650 kr., hvilket er meget billigt, hvis du eksempelvis sammenligner med andre hoteller, der ligger i nærheden. Hotellet har alt, hvad et middelmådigt hotel skal have – så du behøver ikke at frygte for, at der skulle mangle noget vigtigt.

Se priser og fotos

3 stjerner og endnu billigere

Hotel de Paris der også ligger i midten af Amsterdam er faktisk endnu billigere end Hotel CC, men de er også blevet bedømt med 3 stjerner. Hotel de Paris er et middelmådigt hotel, hvor du finder alt hvad du skal bruge for at kunne overnatte i den hollandske storby.

hotel_paris_amsterdam

En enkelt overnatning koster ca. 515 kr. og det er inklusiv skatter og afgifter. Så det må siges at være uhyre billigt. Der er kun 0,8 kilometer til centrum – så hotellet er placeret perfekt, hvis du har planer om at besøge centrum meget.

Se priser og fotos

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *