• Meny
  • Meny

Gode hostels i Amsterdam

Er du træt af at bo i lejligheder og på dårlige hoteller? Så bør du bo på et hostel, når du rejser til Amsterdam. På et hostel finder du typisk køjesenge og sovesale, der er indrettet meget enkelt og simpelt.

På et hostel må du forvente at skulle dele badefaciliteter med andre – hvilket ikke er noget problem, da du kan tage bad i lukkede båse og lignende.

På mange hostels i Amsterdam kan du finde rigtig gode køkkenfaciliteter, hvor det er muligt at lave en masse lækkert hollandsk mad.

Dette indlæg vil give dig nogle tips og tricks til at vælge nogle gode hostels i Amsterdam. De hostels der bliver beskrevet er anbefalet fra hotels.com. Dog handler det meget om personlige erfaringer, og de beskrevne hostels kan måske være dårligere eller bedre end beskrevet. God fornøjelse med indlægget og held og lykke med din rejse til Amsterdam.

Hvilke hostels er gode i Amsterdam?

Et rigtig godt og populært hostel i Amsterdam er Tourist Inn Budget Hostel. På dette hostel kan du forvente alt det et godt hostel skal kunne tilbyde. For kun 367 kr. kan du overnatte trygt og sikkert.

Det er altså virkelig billigt, hvis du eksempelvis sammenligner med de dårlige hoteller, der findes i Amsterdam, hvor prisen typisk er 4-5 gange højere.

Se priser og fotos

Et andet godt hostel i Amsterdam

Et andet godt hostel i Amsterdam er The Flying Pig Downtown Youth Hostel. Dette hostel er meget populært blandt turister og andre rejsende. På dette hostel er det faktisk muligt at få et dobbeltværelse med privat badeværelse.

Bostedet er i øvrigt også kendt for at give rigtig meget for pengene – så det er helt sikkert et hostel, der er værd at besøge.

Se priser og fotos

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *