• Meny
  • Meny

Gå på skattejagt efter unikt vintagetøj

Der findes ikke noget bedre end at shoppe efter vintagetøj, da man altid er garanteret at finde et helt specielt stykke tøj, som man ikke kan leve uden. Det bedste ved vintagetøj er, at der ikke er andre, der har det og det er det, der gør vintageshopping helt unikt og får det til at minde en hel del om en skattejagt. I Amsterdam kan du få lov at sætte dine shoppingevner på spil, da der findes tonsvis af vintagebutikker, som man ikke må snyde sig selv for. Oplev 50er, 60er, 70er og sågar også 80er, når du bevæger dig rundt i de forskellige butikker, som alle har et stort udvalg af unikke stykker tøj.

Hvor finder du det bedste vintagetøj?

I Amsterdam er der som sagt utallige muligheder for at finde noget lækkert vintagetøj. Du kan blandt andet tage i “Joosje”, som er en butik, der både sælger genbrugstøj og nyt tøj. Her kan du finde meget feminint tøj både i form af kjoler og frakker. Derudover kan du også købe accessoriers som fx sko, tasker og smykker. Tøjets mode er fra 50erne og helt op til 90erne, hvorfor der er noget for alle.

Du må heller ikke snyde dig selv for et besøg hos den lækre vintagebutik “1953 Retro en chic”! Dette er det ultimative sted at finde unikt og tidsløst tøj. Butikken indeholder nemlig utrolig mange sjældne varer fra både London og Paris, hvorfor det er en af de mest populære vintagebutikker i Amsterdam. Priserne varierer fra rigtig billig til lidt dyrt, hvorfor der er noget for alle. Du skal bestemt også aflægge et visit hos “Laura Dools”, som har specialiseret sig i kjoler. Dette er det perfekte sted at tage hen, hvis du mangler en lækker kjole til en kommende fest. Læs mere om shopping i Amsterdam.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *