• Meny
  • Meny

Anbefalede barer og caféer

Når man kommer til Amsterdam, er det ikke kun natklubberne og diskotekerne, der tager fokus og turisters opmærksomhed, men særdeles også de mange caféer og barer, der byder på lige så meget fest og glade dage, som de mange natklubber er kendt for i Amsterdam.

Millioner af turister strømmer hvert år til Amsterdam for at udforske byens mange faciliteter og spændende kultur, som træder i karakter, når man først går på opdagelse i den hollandske storby, der med sine mange forskellige caféer og barer er med til at skabe en fed stemning men også giver et billede på, hvordan Amsterdam er som storby.

Barer med musikalske inputs

Det er ikke kun den pumpende bas, der er fremtræden i Amsterdam, mange barer kører med livemusik på deres barer og caféer. Man finder det populære spillested og bar, “Paradiso”, som er en gammel kirke, der er blevet konverteret til et spillested og en bar, hvor kirken runger, når rockmusikerne gennemstrømmer akustikken i kirkens hule rum. Siden 1960’erne har denne ”rock-kirke” været et populært sted at sætte sine ben, hvor der også er mulighed for at nyde god livemusik.

Hyggelig atmosfære på barerne i Amsterdam

Hvis livemusikken ikke lige er det, er der også mange andre hyggelige og fede barer, man kan tage på i Amsterdam. Eksempelvis finder man den populære pub “’t Arendsnest”, som med sin sofistikerede facade er en pub, der slår i gennem hos turisterne. Med dets brede sortiment på over 150 sorter af hollandsk øl, garanterer den dig en aften, hvor du ikke løber tør for nye smage. I samme boldgade er den tropiske bar, “Café Cuba”, der med sine mange eksotiske og tropiske drinks er meget populær og giver et andet billede på Amsterdam.

De forskellige barer er blot eksempler på populære steder, der er værd at besøge, men byen rummer mange muligheder for at besøge forskellige barer eller caféer som passer til det, man gerne vil have. Mulighederne er ikke begrænset i Amsterdam. Læs mere om nattelivet i Amsterdam.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *