• Meny
  • Meny

Anbefalte natklubber og diskoteker

Skal du på ferie til storbyen Amsterdam, er det rart at vide, hvad du går ind til, og hvor du kan føle dig fri til at være en del af Amsterdam som storby. Amsterdams natteliv er en uendelig fest i sig selv, og med mange neon lys blinkende i gaderne og de mange natklubber, der sætter bassen i bund og pumper musikken ud af gaderne i Amsterdam.

Mange millioner af turister besøger årligt Amsterdam for at udforske nattelivet og slippe den indre festabe løs på de mange diskoteker og natklubber, som ligger plantet på hvert gadehjørne i Amsterdam. De mange muligheder står åbne, men nogle er mere besøgt og mere populære end andre.

Længe leve homoseksualitet

Når du sætter benene i Amsterdam oplever du en by med frihed på dagsordenen, og det ser man også i nattelivet. De helt klart populæreste steder at feste til den lyse morgen foregår på homoseksuelle natklubber, der også er et hit for heteroseksuelle. “IT” på Rembrandtplein er en af de mest anbefalede homo-natklubber, som garanterer en fest til hver en anledning og med sit store areal er det en god mulighed for at møde mange mennesker såvel som at danse vildt hele natten.

Festlige morgenstunder i Amsterdam

Natklubberne ender aldrig op, og andre populære natklubber som “Escape” på Rembrandtplein, “Sinners in Heaven” og “Mazzo” i Rozengracht er der nok at tage af. Disse natklubber er især populære for deres indretning og gode DJ’s som kommer verden rundt for at feste med borgerne i Amsterdam såvel som de mange turister, der også benytter sig af nattelivet.

Generelt fører området, Rembrandtplein med dets mange populære steder at besøge og har alt fra almindelige diskoteker som Escape til homo-natklubber som IT, der hver især har hver sin charme. Sortimentet er stort, og Amsterdam er kendt for de mange gode steder at gå i byen, hvor der garanteres gode oplevelser og vilde aftener.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *