• Meny
  • Meny

Hvad bør du lave i Amsterdam?

Amsterdam er en fantastisk by, der desværre tit bliver glemt af os danskere. Byen er markant undervurderet og byder på meget mere end vi lige går og tror. Hvis du eksempelvis gerne vil ud og opleve verden i efterårsferien, så er Amsterdam det perfekte bud på en god by. Dette indlæg vil guide dig til, hvad du kan og bør lave i Amsterdam. Byen har en utal af muligheder for at opleve nye og spændende ting – du keder dig aldrig i Amsterdam. Læs med her og bliv klogere på, hvad du bør lave i Amsterdam.

Amsterdam er kendt for sine mange smukke haver og parker

Hvis du er i Amsterdam, så bør du aflægge de mange smukke haver og parker et besøg. Amsterdam er kendt for at have nogle af verdens smukkeste blomster herunder tulipaner. Denne flora kan du opleve i de mange haver og parker, der er figurerer forskellige steder rundt om i byen.

Hvis du eksempelvis har brugt en hel dag på at shoppe i Amsterdam, så kan det meget vel være tiltrængt med et lille hvil. Og dette hvil kan du med fordel tage dig i de smukke parker. Den naturlige flora får dig til at slappe helt af.

Markederne i Amsterdam er et besøg værd

Amsterdam er ikke kun kendt for blomster og træsko. Byen er også kendt for et utal af markeder, der hver weekend tiltrækker en masse mennesker både lokale og turister. På disse markeder finder du alt fra nyplukkede blomster til frisk kød fra hollandske kvæg. De hollandske markeder er uden tvivl et besøg værd, hvis du vil opleve byen fra en lidt anderledes og sjov vinkel. Og så er det samtidig muligt at gøre sig et godt køb – hollænderne er til handle med på disse markeder.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *