• Meny
  • Meny

De kendtes kloner på Madame Tussauds

Hvis du ser en flok teenagere skrige og glæde sig over Robert Pattinsons voksfigur på Madame Tussauds scenerama i Amsterdam, er du sikker på, hvor du er. Det store scenerama med mange voksfigurer af kendisser verden rundt byder på en rundtur i den kreative verden og giver dig et realistisk kunstværk af kendte mennesker verden rundt.

Der er ikke en finger at sætte på interessen for Madame Tussauds scenerama i Amsterdam, når det kommer til stykket. Flere hundrede tusind mennesker besøger hvert år dette scenerama for at se deres største idol på voksfigur og komme helt tæt på, som var den ægte vare. Figurer som Lady Gaga, Robert Pattinson og Jennifer Lopez er eftertragtede figurer og giver dig muligheden for at komme helt tæt på og se det fine og overraskende gode håndværk.

En kunstform for sig selv

Sceneramaet som er opkaldt efter den virkelige person, Anna Maria Grosholtz (1761-1850), oprindeligt fra Frankrig siges, at arbejde med disse kunstværker af afdøde berømtheder under den franske revolution. Siden hen er teknologien og nysgerrigheden for denne form for afstøbning af mennesker vokset gevaldigt. Den fine kunstform og udfoldelse af kreativiteter kræver mange kræfter og præcist håndværk, hvor kunsten bliver udfordret, og I flere år har teknologien udviklet sig og museer verden rundt er styret af dygtige personer, som fingerer med disse voksfigurer.

Kloner af virkeligheden

Madame Tussauds i Amsterdam byder på en rundvisning af de kendtes kloner og giver et sjovt og interessant i kunstverdens udfoldelse samt en imponerende teknologisk gennemgang, som man netop kan få et indblik i og se, hvordan disse voksfigurers oprindelse finder sted. Madame Tussauds giver både et indblik i, hvordan voksfigurerne bliver lavet, men giver også en mulighed for at se kloner af virkeligheden og opleve dine største idoler i realistisk form på Madame Tussuauds i Amsterdams by centrum. Læs også mere om andre museer i Amsterdam.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *