• Meny
  • Meny

Stedelijk Museum

Nyder du at betragte kunst? Er du kunstinteresseret? Nyder du at udforske de forskellige kunstretninger? Så er Stedelijk Museum det perfekte sted for dig at tage hen, hvis du befinder dig i Amsterdam. Stedelijk Museum betyder direkte oversat Bymuseet. Stedelijk Museum er berømt for dets fantastiske samlinger af moderne kunst, som du bestemt ikke må snyde dig selv for at overvære.

Museet åbnede i 1895 på den berømte useumsplads, bedre kendt som ”Museumplein”. På denne plads kan du også finde de to andre berømte museer Van Gogh Museet og Rijksmuseum. Derfor er det meget oplagt at bruge en hel dag på at betragte kunst på henholdsvis Stedelijk Museum, Van Gogh museet og Rijksmuseum.

Moderne kunst, når det er aller bedst

Stedelijk Museum er som sagt indehavere af en hel del moderne kunst fra nogle af kunstretningerne som impressionismen, ekspressionismen og fauvisme. Dette er uden tvivl en af de smukkeste samlinger af moderne kunst, hvor du kan opleve kunstværker fra blandt andre Matisse, Picasso, Warhol, Chagall, og mange mange flere anerkendte kunstnere. Stedelijk Museum er et meget interessant museum at besøge, og hvis du bare er den mindste smule kunstinteresseret, så vil du elske at begive dig rundt i de mange rum, hvor du kan opleve unik og smuk kunst over det hele.

Du kan besøge det smukke museum hver dag fra 10-18, hvilket giver dig masser af tid til at nyde de mange kunstværker, der er at finde på Stedelijk Museum. De voksne skal af med 15 euro pr. mand, og børn og unge skal blot af med 7.50 euro. Dette er en billig pris, hvis du sammenligner med hvor kulturelt beriget du bliver på Stedelijk Museum. Stedelijk Museum er bestemt et sted, der er at værd at besøge.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *