• Meny
  • Meny

Sexmuseet

Der findes rigtig mange ting at lave, når du befinder dig i Amsterdam. Du kan selvfølgelig vælge at lave nogle af de meget ordinære og typiske ting, man ofte laver, når man besøger storbyer. Dette indebærer blandt andet at shoppe, se seværdigheder og monumenter, gå på restaurant og cafe osv osv. Disse ting er en del af at være i storbyen og af at være på ferie, men det kan godt blive lidt for kedeligt nogle gange.

Derfor kunne en meget spændene og anderledes oplevelse være at tage på det meget berømte sexmuseum i Amsterdam. Dette er uden tvivl en oplevelse for livet, hvad enten man synes om den eller ej, vil man helt sikkert få en uforglemmelig oplevelse.

Sexmuseet i Amsterdam – en meget populær turistattraktion:

Sexmuseet i Amsterdam er en meget populær turistattraktion, som mange turister gerne vil opleve, når de befinder sig i Amsterdam. Dels fordi det er en anderledes oplevelse, men også fordi det er et meget berømt og omtalt museum. Museet udstiller blandt andet erotisk kunst og historien bag erotikken. Sexmuseet i Amsterdam var specielt populært i slutningen af 1960´erne og i starten af 1970´erne, da det var i disse årtier den seksuelle revolution fandt sted. Museet hylder sex og menneskekroppen, hvilket kommer tydeligt til udtryk i de forskellige udstillinger og genstande ikke mindst.

Udover ting du kan mærke og se, så bliver din høresans også udfordret, da hvert rum har installeret højtalere, der spiller lyde, som matcher rummets udstilling. Alle disse elementer er medvirkende til at udfordre dine sanser og dine grænser ikke mindst. Det er det, der gør museet helt specielt og gør det til en oplevelse at besøge. Så hvis du trænger til at prøve noget nyt og spændene, så er sexmuseet det helt rigtige sted at tage hen for dig.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *