• Meny
  • Meny

NEMO videnskabscenter

NEMO videnskabscenter i Amsterdam det største videnskabscenter i Holland, som består af fem etager med masser af videnskab, teknologi og opdagelser. Der findes så utrolig mange ting at lave og se, når du befinder dig i NEMO videnskabscenter, hvorfor det virkelig er et besøg værd. Når du besøger NEMO videnskabscenter vil du opleve, at alle dine sanser bliver stimuleret af de forskellige film, demonstrationer, teaterforestillinger, workshops og udstillinger ikke mindst.

NEMO videnskabscenter er et rigtig godt sted at tage hen hvis man interesserer sig for videnskab. Dog er det også et helt fantastisk sted at tage hen, hvis man ikke interesserer for videnskab, da man vil opdage, at videnskab kan være rigtig rigtig sjovt og ikke mindst utrolig spændende. Når du besøger NEMO videnskabscenter vil du lære en hel del om videnskab og teknologi uden at kede dig. NEMO videnskabscenter er bestemt et besøg værd, hvis du befinder dig i Amsterdam

En verden med videnskab og spas

NEMO videnskabscenter er som sagt et rigtig godt sted at tage hen, hvis man gerne vil lære en hel masse og samtidig have det rigtig sjovt. Ved NEMO videnskabscenter gælder reglen: nok se, men ikke røre, nemlig ikke. Tværtimod, så skal du udforske og røre ved alt som du overhovedet kan komme til. Det er det, der gør NEMO videnskabscenter til et rigtig sjovt sted at være. Du vil konstant være underholdt af de mange oplevelser, du vil blive mødt af. NEMO videnskabscenter er desuden placeret på et meget smukt grønt område ved siden af Amsterdam Central Station.

NEMO videnskabscenter er et sted for alle dem med et nysgerrigt sind og med en lyst til at lære. Målgruppen er i alderen fra 6 til 16 år, men alle er uden tvivl velkommen. NEMO videnskabscenter er generelt et rigtig dejligt og sjovt sted at besøge.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *