• Meny
  • Meny

Nieuwe Kerk

Nieuwe Kerk er en kirke fra 1500tallet, som er placeret i Amsterdam på Damplassen, som ligger ved siden af det Royale Palads. Der er blevet lavet mange ændringer over årene i kirken, som oprindeligt var en kirke udført i renæssance stil. Kirken formåede at undgå alt for mange skader, da to store brænde angreb Amstrerdam. Dog blev kirken brændt ned to årtier senere, da der blev startet en brænd ved en fejl.

Kirken blev heldigvis genbygget til dens oprindelige udseende og renæssance stil, dog uden tårn. Kirken bliver i dag betragtet som den vigtigste kirke i Nederlandene og er en guddommelig smuk kirke. Derfor må du ikke gå glip af at besøge denne smukke og fantastiske kirke, hvis du befinder dig i Amsterdam.

Nieuwe Kerk – meget mere end bare en kirke

Nieuwe Kerk er som sagt en utrolig smuk kirke med masser af fantastiske detaljer, som i den grad er værd at betragte. Kirken er blandt andet blevet anvendt til royale bryllupper og ikke mindst udstillinger af kunst og historie. Derfor er kirken en meget kulturberigende kirke, som man ikke må glip af. Du kan være så heldig at besøge den smukke kirke, hvor du vil opleve et guddommeligt alter, tøndehvælvinger, et utroligt orgel, smukke glasruder og meget meget mere.

Kirken er generelt et syn for guder, hvorfor den er så populær at besøge. Du kan besøge den skønne kirke hver eneste dag fra kl. 10-18 og om torsdagen fra kl. 10-22. Du vil ikke blive skuffet, når du sætter fod i kirken, da det er tydeligt hvor stor betydning kirken har haft for Holland, og hvor meget arbejde der derfor er blevet lagt i kirken. Så snyd ikke dig selv for den uforglemmelige oplevelse at se Nieuwe Kerk både udefra, men bestemt også indei.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *