• Meny
  • Meny

The Royal Palace

The Royal Palace i Amsterdam er et af de smukkeste slotte i verden, og hvis du befinder dig I Amsterdam, så må du ikke snyde dig selv for at besøge denne skønhed. The Royal Palace er et af de tre slotte, der bliver brugt af de Royale i Holland. Dog er The Royal Palace i Amsterdam næsten altid åbent for offentligheden, hvilket giver dig en mulighed for ikke blot at opleve det smukke slots ydre, men også slottets gudeskønne interiør.

Så hvis du er på ferie i Amsterdam, og gerne vil opleve noget kultur, så er The Royal Palace i Amsterdam det helt perfekte sted at tage hen og gå på opdagelse.

Oplev The Royal Palace i Amsterdam helt tæt på

Det er sjældent, at man kan få lov at opleve de royales bosted helt tæt på. Men nu har du endelig chancen for at opleve et slots smukke interiør i The Royal Palace i Amsterdam. Her kan du nemlig få adgang til at komme indenfor og du kan sågar få en rundtur i det vidunderlige slot. Du kan nemlig gå ind på The Royal Palace´s hjemmeside og booke en rundtur. Disse rundvisninger bliver arrangeret meget ofte og består af en gruppe personer på 10-20 stk. Rundvisningen tager omkring en time og du kan opleve den på fem forskellige sprog, nemlig på hollandsk, engelsk, tysk, fransk og spansk.

Ydermere kan du også opleve forskellige udstillinger inde på The Royal Palace i Amsterdam. Disse er dog midlertidige og bliver afholdt hver sommer. Udstillinger bliver afholdt for at fremhæve nogle historiske perspektiver, der har haft betydning for slottet i de mange år bygningen har stået. Så hvis du gerne vil beriges med en kulturel oplevelse, så er The Royal Palace i Amsterdam det helt rigtige sted for dig.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *