• Meny
  • Meny

Oplev Heineken bryggeriets sjæl

Er du til øl, og elsker du at fordybe dig i bryggerier og ølsmagning, er Amsterdam lige stedet for dig. Selvom Holland ikke skriger af øl, er det alligevel et land, hvor øl har en stor betydning. I Amsterdams hjerte ligger ”The Heineken Experience”, et historisk bryggeri og museum for den efterhånden populære pilsnerøl, Heineken, som har oprindelse og base i Amsterdam.

Det gamle bryggeri har en lang historie bag sig, som man kan udforske på museet og siden 1867, hvor Heineken bryggeriet for første gang afmærkede sit territorium, har produktionen af Heineken øl spredt sig og udviklet sig på verdensbasis, og er i dag anerkendt i flere lande og eksporteres til lande verden rundt.

Smagen af Hollandsk nationalisme og stolthed

I dag har ”The Heineken Experience” formået at danne ramme for et fire etagers oplevelsescenter, der byder på en rundtur i Heinekens oprindelse, historiske udvikling, produktion og overlevelse som industriel institution. ”The Heineken Experience” byder ikke kun på historiske faktuelle oplevelser, men har muligheder som øl-smagning ved interaktive oplevelser, og ikke nok med det, giver museet og bryggeriet dig et indblik i, hvordan Heineken producerer sin øl over hele verden.

Heineken har i sit oplevelseskammer en mulighed for at opleve, hvordan en Heineken øl bliver lavet og brygget i den sammenhæng med, at ”The Heineken Experience” har udviklet en 4D biograf, som byder på en oplevelse, der beskriver, hvad det vil sige at blive brygget til Heineken øl, og endda selv lave din egen Heineken flaske.

Verdensberømthedens hjemsted og i egen form

Heineken øl har siden oprindelsen kæmpet sig ud på sidebenet af klodens lande og er en succes på natklubber som restauranter. ”The Heineken Experience” giver dig muligheden for at opleve stemningen på det gamle bryggeri og giver dig et intenst indblik i, hvordan Heineken blev til, og hvordan Heineken fremstilles og produceres verden over. En mulighed, man næppe vil gå glip af som turist i Amsterdam. Læs også mere om andre seværdigheder i Amsterdam.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *