• Meny
  • Meny

Fly fra Danmark til Amsterdam

Har du planer om at tage på ferie til Amsterdam, så bør du læse med her. Du bør især læse med, hvis du overvejer at tage flyet fra Danmark til Amsterdam. Der findes nemlig en del muligheder for at flyve til Amsterdam fra Danmark. Og disse mulighede er tit og ofte billige og lige til at benytte sig af. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kommer fra Danmark til Amsterdam via Danmarks to største lufthavne.

Amsterdam er uden tvivl en meget populær destination for os danskere, og derfor bliver der solgt en masse flybilletter til den hollandske storby. I forbindelse med den store popularitet bliver der solgt meget billige flybilletter af mange forskellige flyselskaber. Typisk vil du kunne finde uhyre billige billetter, hvis du eksempelvis benytter dig af en af de mange sammenligningssider på nettet. Amsterdam er generelt et meget billigt sted at rejse hen, hvis du er med fly. Dog kan prisen på billetterne godt blive dyrere, hvis du ikke kan rejse uden at sidde på luksusklassen – det er smag og behag.

Rejs med SAS fra Kastrup Lufthavn

Hvis du bor tæt ved Kastrup Lufthavn, bør du kraftigt overveje at rejse med SAS. SAS har fly direkte til Amsterdam fra Kastrup, og deres priser ligger typisk i den lavere ende. SAS tilbyder typisk flere afgange om dagen, så du behøver ikke at føle dig stresset for at nå én bestemt afgang.

Rejs billigt fra Billund Lufthavn

Hvis du bor tættere på Billund end Kastrup, er det selvfølgelig en fordel at benytte sig af lufthavnen i Billund. I Billund lufthavn kan du få billetter helt ned til 499 kr., hvilket er uhyre billigt. Billund Lufthavn er en ganske fortrinlig lufthavn, hvor du er sikret gode faciliteter og gode afgange.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *