• Meny
  • Meny

Kom nemt og hurtigt fra Schiphol lufthavn

Kom nemt og hurtigt fra Schiphol lufthavn med en af de mange transportmuligheder. Du kan selvfølgelig vælge at blive hentet fra lufthavnen, hvilket også er blevet gjort meget nemt, da vedkommende kan holde lige foran lufthavnen, så du slipper for at gå langt.

Derudover har Schiphol lufthavn lavet et mødested, hvor du kan mødes med vedkommende, der henter dig. Du kan sågar skrive en besked, som bliver vist på storskærm ved dette mødested, så vedkommende kan se, at du er der. Har du ikke mulighed for at blive hentet, så skal du ikke være bekymret. Lufthavnen tilbyder nemlig talrige muligheder for at netop du kan komme hurtigt og sikkert videre.

Utallige transportmuligheder

Kom-fra-Schiphol-lufthavn-amsterdam

Der findes som sagt rigtig mange transportmuligheder fra Schiphol lufthavn heriblandt bus, tog og taxi. Den offentlige transport fra lufthavnen er meget plausibel idet, at den er hyppig, sikker og nem at overskue. Til dette kan du købe dine billetter flere steder inde i selve lufthavnen.

Der findes flere busser, som kører fra lufthavnen og ind til centrum. Disse ankommer flere gange i timen, også om natten. Derudover kan du også vælge at rejse med tog, når du skal fra Schiphol lufthavn. Toget ankommer også meget hyppigt og kan transportere dig nærmest lige derhen hvor du vil.

Du kan også vælge at bestille en taxa til lufthavnen, eller det der hedder en kombineret taxa. En kombineret taxa indebærer, at du muligvis kommer til at rejse med andre, der også skal fra lufthavnen.

Hvis dette ikke er noget for dig, kan du også gøre det ekstremt nemt ved at bestille taxaen hjemmefra, så du slipper fuldstændig for ventetid og stop undervejs. Endelig kan du selvfølgelig også vælge at leje en bil, hvilket også er en service som lufthavnen Schiphol tilbyder.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *