• Meny
  • Meny
Transport fra lufthavnen Schiphol Amsterdam til centrum

Hvordan kommer jeg fra Schiphol lufthavn til centrum af Amsterdam?

Skal du på ferie i Holland? Måske går turen til den smukke hovedstad Amsterdam, der siges at minde en del om danske København. Planlægger du at flyve dertil, er det en god ide på forhånd at orientere dig om, hvordan du kommer fra Schiphol lufthavn til centrum.

På den måde slipper du for at bakse med transporten i Schiphol, når du lander, for den udenlandske infrastruktur minder kun sjældent om den, vi kender.

Du kan derfor med fordel læse med her, når vi guider til transportmulighederne fra Schiphol lufthavn til centrum af Amsterdam.

Her gennemgår vi blandt andet Welcome Pickups, tog, taxi og bus i Schiphol, så du kan få en rolig og blid start på ferien. God rejse.

Welcome Pickups

Schiphol lufthavn er en af de største lufthavne i Holland, og den vil være ideel at benytte dig af, både hvis du skal til Amsterdam, eller hvis du gerne vil opleve andre dele af landet.

Ønsker du en stressfri start på ferien, når du skal finde ud af, hvordan du kommer fra Schiphol lufthavn til centrum, kan du med fordel overveje afhentningstjenesten Welcome Pickups.

Welcome Pickups er en meget fordelagtig bilservice, der henter dig i lufthavnen og kører dig til centrum.

Den skal bookes på forhånd, og der er altid 24 timers service. Når du booker, oplyser du dit flynummer, og så kan chaufføren holde øje med, hvornår flyet lander. Det er særligt smart, hvis flyet et forsinket, for så behøver du ikke stresse.

Prisen minder om den fra en almindelig taxi, men du får med Welcome Pickups flere ydelser. Det tæller for eksempel altid engelsktalende chauffører med lokalt stedkendskab, fri afbestilling ind til 48 timer før og gratis børnesæder.

Welcome Pickups er det perfekte valg for dig, der gerne vil slippe for den offentlige transport og dig, der ønsker en rolig start på ferien med mange services. Bestil transport her

Tog

tog transport fra lufthavnen Schiphol Amsterdam til centrum

Schiphol Station findes direkte under lufthavnen, og du kan nå den til fods på kun et par minutter fra ankomsthallen. Toget fra Schiphol kører til mange hollandske destinationer, og det gælder også Amsterdam, hvor rejsetiden ligger på kun cirka 15 minutter.

Det gør toget til en god transport fra Schiphol lufthavn til centrum af Amsterdam.

Vælg Dutch Railways Nederlandse Spoorwegen Train, som bringer dig lige til Amsterdams hovedbanegård. Der kan medbringes bagage, men læg mærke til, at der kan være trangt i toget med mange passagerer.

En enkeltvejsbillet koster fra fem Euro, og den er billigst, når du køber den online i forvejen. Billetten kan dog også købes i de blågrå automater på stationen.

Tog i Schiphol er perfekt til dig, der ønsker en simpel og budgetvenlig transportform i Schiphol. 

Bus

bus transport fra lufthavnen Schiphol Amsterdam til centrum

Kan du godt lide at køre i bus, er du kommet til det rette sted, når du besøger Holland. Her vil du opleve et af Europas bedst udviklede busnetværker overhovedet. Bus i Schiphol kører fra Schiphol Plaza, der ligger kun et par minutter til fods fra ankomsthallen.

Her kan du finde en smart transport fra Schiphol lufthavn til centrum af Amsterdam samt mange andre destinationer, og ønsker du en hurtig transport med bus, kan du vælge Bus 397, der fungerer som lufthavnsekspressen.

Denne bus fra Schiphol vil være det oplagte valg, og priserne ligger fra omkring seks Euro for en enkeltbillet. Som en bonus tager bussen ikke så lang tid som i andre storbyer.

Bus i Schiphol er derfor det perfekte valg til dig, der ønsker en hurtig og billig transport fra Schiphol, men læg mærke til, at stor bagage kan være en udfordring.

Taxi

Taxi transport fra lufthavnen Schiphol i Amsterdam til centrum

Vil du gerne slippe for den offentlige transport, og har du ikke brug for de mange services, som for eksempel Welcome Pickups leverer, kan du tage en helt almindelig taxi i Schiphol.

Her får du en køretur ind til byen i ro og mag, og du finder let taxierne ved Schiphol Plaza.

Taxi i Schiphol er derfor det oplagte valg for dig, der rejser med stor bagage eller børn, og dig, der gerne vil undgå offentlig transport.

Billeje

Billeje transport fra lufthavnen Schiphol i Amsterdam til centrum

Vil du gerne have total frihed, når du skal finde ud af, hvordan du kommer fra Schiphol lufthvan til centrum af Amsterdam? Så kan du leje en bil. Parkering i Amsterdam er ikke lige så umulig som i andre storbyer, men den er stadig besværlig, hvis du ikke har en fast parkeringsplads, for eksempel på dit hotel.

Skal du dog udforske andre dele af Amsterdam, vil en lejet bil være et glimrende valg. Du finder flere af de velkendte udlejningsfirmaer i lufthavnen.

Billeje i Schiphol er derfor ideelt for dig, der ikke kun skal besøge Amsterdam på ferien.

Konklusion

Konklusion transport fra lufthavnen Schiphol i Amsterdam til centrum

Før du rejser til den hollandske hovedstad, er det en god ide at undersøge transportmulighederne fra Schiphol lufthavn til centrum af Amsterdam. Og det er det, vi har gjort i denne artikel.

Så når du flyver til Schiphol lufthavn, vil du have flere transportmuligheder. Du kan får eksempel tage toget, som er en prisvenlig og let transportform. Dog kan togene være noget fyldte og pladsen trang.

Du kan også tage en bus fra Schiphol, som tillige kan give dig en hurtig, billig og direkte vej til Amsterdam. Perfekt for dig på budget, der ikke rejser med tung bagage.

Vil du gerne undgå den offentlige transport med overfyldte busser og toget, kan du leje en bil, så du får masser af frihed. Dog er prisen høj, og det kan være svært at finde parkering. Billeje er dog perfekt, hvis du skal opleve andre dele af Holland.

Du kan også praje en taxa, men ønsker du optimal afslapning og ingen stress, vil den servicemindede afhentningsservice Welcome Pickups være det bedste valg. God tur. Bestil transport her

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *