• Meny
  • Meny

Schiphol – en af Europas største lufthavne

Schiphol lufthavn, også bedre kendt som Luchthaven Schiphol, ligger ca. 17,5 km sydvest for Amsterdam, og er Hollands hovedlufthavn. Derudover er det også en af Europas største lufthavne, hvilket blandt andet indebærer, at der er masser at give sig til i Schiphol. Du kan finde utallige restauranter i lufthavnen, så du er garanteret noget mad, du vil synes om. Derudover er det rigtig svært at kede sig i lufthavnen, når der er så mange butikker at vælge imellem. Så hvis du skal rejse til Holland, så er Schiphol lufthavn den optimale lufthavn at rejse til.

Masser af shopping muligheder i Schiphol lufthavn

Der er som sagt masser at give sig til i Schiphol lufthavn. Du kan blandt andet bruge en time eller to på at udforske de mange butikker, der tilbyder diverse varer. Du kan købe alt fra smykker, parfumer, sprut, tøj, souvenirs og meget meget mere. Du vil finde stærke tilbud i de mange butikker, da lufthavnen kører med koncept som går ud på at garantere deres kunder de laveste priser. Dette ændrer dog ikke på kvaliteten af varene og du vil finde gode og kendte mærker i de forskellige butikker.

God mad og afslapning

Udover de mange shoppemuligheder, så kan du også bruge ventetiden på at spise på en lækker restaurant, slappe af i en af de mange afslapningslounges, forkæle dig selv med en med en massage, eller hygge dig i lufthavnens kasino. Restauranterne i lufthavnen er utallige, hvorfor du er garanteret at finde noget du kan lide. Deres mange restauranter er af meget høj kvalitet, hvilket betyder, at du kan blive mæt i gourmet retter, selvom du befinder dig i en lufthavn. Der er ingen grænser for, hvad du kan foretage dig i Schiphol lufthavn, hvorfor det er en optimal lufthavn at befinde sig i, hvis man har en masse ventetid. Læs også mere om transport i Amsterdam.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *