• Meny
  • Meny

Bydelen Jordaan – den mest berømte bydel i Holland

Jordaan er en helt fantastisk bydel i Holland i Amsterdam, som muligvis er den berømte bydel i Holland. Det karakteristiske kvarter er placeret i kanalområdet og det er proppet med trendy og moderigtige butikker, som ligger på smalle gader. Derudover er der smarte, moderne restauranter, samt traditionelle cafeer.

Ydermere så har musik en meget vigtig rolle i Jordaan, hvilket også er grunden til at nogle er områdets bedste sangere bliver hyldet med en statue på Brouwersgracht. Der findes utrolig mange ting at se og lave, når man befinder sig i Jordaan, heriblandt må du ikke snyde dig selv for at besøge Anne Franks Hus og opleve det helt tæt på.

Jordaan – det perfekte sted at shoppe løs

Der er som sagt masser af ting at lave, når du besøger Jordaan. En af disse beskæftigelser er uden tvivl shopping. Der er rig mulighed for at shoppe, når du befinder dig i Jordaan, specielt omkring de Ni Gader, hvor du kan finde det meget berømte marked Noordermark hver mandag og lørdag. Markedet er en blanding af et loppemarked og et økologimarked. Når du besøger Noordermarkt i Jordaan vil du opleve en meget afslappet og behagelig stemning. Når du har brugt hele dagen på at shoppe løs i de fantastiske hollandske gader, så kan du meget passende afslutte dagen med en lækker drink på en af de mange skønne cafeer, mens du lytter til typisk musik fra bydelen Jordaan.

Jordaan er uden tvivl et besøg værd, og hvis du alligevel befinder dig i Amsterdam, så må du ikke snyde dig selv for at aflægge bydelen et visit. Der er masser at lave, masser at se og ikke mindst masser af oplevelser at blive beriget med. Så tøv ikke med at besøge den skønne bydel Jordaan.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *