• Meny
  • Meny

Damplassen – centrum i Amsterdam

Damplassen er et bytorv i Amsterdam, som ofte bliver regnet som centrum i Amsterdam. Pladsen bliver meget ofte besøgt af turister og er et meget populært sted at tage hen og besøge. Dette er der god grund til, da du kan opleve masser af begivenheder, se en hel masse seværdigheder og museer, shoppe i butikker og spise på gode restauranter.

Damplassen er rent ud sagt et rigtig godt udgangspunkt til en god dag. Det er meget nærliggende til alt, der kunne have interesse og betydning for både de lokale, men også for turister. Derudover er Damplassen også tæt på de forskellige transportmuligheder, hvilket gør pladsen endnu mere populær at opholde sig ved. Det er altså både nemt, spændende og hyggeligt at besøge damplassen i Amsterdam.

Damplassen – meget mere end bare en plads

Damplassen i Amsterdam er meget mere end bare en plads. Der findes som sagt masser af omkringliggende seværdigheder, butikker, restauranter, museer og meget meget mere. Nogle af de vigtigste bygninger du vil kunne opleve ved pladsen er Nieuwe Kerk, Det kongelige palads, Madame Tussauds – voksmuseum, og et monument, som er placeret midt på pladsen til minde om de faldne soldater under anden verdenskrig.

Som sagt er Damplassen et rigtig godt udgangspunkt for en god dag, da det ligger i centrum af alt og tæt på alt. Derfor ville det også være oplagt at indlogere sig på et hotel tæt ved Damplassen, da du så ville have meget kort afstand til de forskellige oplevelser. Der findes blandt andet hotellet, der hedder Hotel Krasnapolsky, som du kunne vælge at indlogere dig på. Derudover findes der et rigtig fint shoppingcenter midt på pladsen De Bijenkorf, som er proppet med lækre varer. Så snyd ikke dig selv for at besøge den smukke og aktivitetsrige plads Damplassen.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *