• Meny
  • Meny

Erotisk gemmeleg i midten af Amsterdam

Er du træt af at se på kunst og arkitektur i Amsterdam, er der også andre muligheder for sightseeing i Amsterdam. Langs Red light destrict findes der eksempelvis mange steder, hvor der tilbydes erotiske shows. De forskellige shows foregår inde på små caféer, bar og teatre og kan være alt fra koreograferede shows, strip shows med både mænd og kvinder og par. Ofte er der brug af forskellige kostumer og planlagte opsætninger for at få en bedst mulig oplevelse ud af det.

Mulighederne er store og brede. Der er mange forskellige steder i Amsterdam, hvor disse erotiske shows forefindes, og er efterhånden blevet populært, fordi der netop er så mange valgmuligheder til lige, hvad du ønsker og gerne vil prøve at se.

Casa Rosso og spotlights

Et af de mest populære erotiske shows sker på ”Theatre Casa Rosso”, og forefindes som Amsterdams svar på erotisk underholdning, spænding og udfoldelse af grænser. Casa Rosso er et af de steder i Amsterdam, hvor der tilbydes flest erotiske shows samt det sted, der også er mest populært. Casa Rosso byder på 180 pladser, en balkon, og en bar med stort udvalg. Mange af de erotiske shows går primært ud på at behage øjnene, men mange erotiske shows interagerer ofte kunst og humor i de forskellige shows for at gøre det mere spændende og moderne.

Erotiske shows – nu også udstillet

Ikke blot er Amsterdam kendt for sine erotiske shows i nattetimerne, kan Amsterdam forføre det erotiske show på museumsbasis. Hvis du ser et gammelt pakhus i Red light district, hvor der står ”Erotisk museum” er du gået rigtigt. Det erotiske museum i Amsterdam giver en rundvisning i livet som prostitueret, stripper og erotisk show udøver. På museet findes der billedsamlinger af erotisk kunst og historiske oversigter over erotikkens vej i Amsterdam gennem tiden. De erotiske shows og det erotiske museum er ikke blot en normal turistattraktion, men også en anden kultur med et andet præg, end de vante stripklubber og giver underholdning for flere aftener og dage.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *