• Meny
  • Meny

Leidseplein – et begivenhedsrigt sted

Leidseplein er en begivenhedsrig plads, som ligger i den ende af kanalområdet i Amsterdam, meget nærliggende den populære og smukke park Vondelpark. Leidseplein er proppet med turisattraktioner og masser at give sig til. Du kan blandt andet lade dig fascinere af de fantastiske gadedansere, som næsten er umulige at overse, da det virkelig er deres domæne. Derudover kan du også opleve lækker jazz, fremvist af skønne gademusikanter. Generelt er der altid noget at se og noget at opleve, når du befinder dig på den skønne plads.

Om sommeren bliver det meste af pladsen fyldt af barer, hvor de lokale og ikke mindst turisterne kan sidde og nyde en drink alt imens de bare suger oplevelserne til sig. Derefter kan man vælge at tage en shoppingtur, som der bestemt er rig mulighed for i området. Når vejret ikke længere er til at sidde udendørt, bliver pladsen dækket til af is og transformeret til en skøjtebane. Disse sæsonpræget begivenheder illustrerer meget godt områdets aktivitetsniveau.

Leidseplein – altid noget at tage sig til

Udover shopping og gademusikanter, så er der også masser af lækre restauranter, som du kan vælge at besøge. Og når du har nydt et lækkert måltid, kan du tage et smut i byen og opleve nattelivet på den fantastiske plads. Nattelivet bliver hovedsagligt udfoldet her ved Leidseplein og der er proppet med kendte musiksteder, samt irske pubs, cafeer og små natteklubber. Du kan mildest talt slå dig løs, når du befinder dig ved Leidseplein, da miljøet virkelig er til det.

Hvis du ikke vil udfolde dig på natklubberne, men hellere vil foretage dig noget mere kulturelt anlagt, så er der også rig mulighed for dette. Du kan blandt andet vælge at tage i teater. Leidseplein er et meget begivenhedsrigt sted at tage til, som du absolute skal besøge.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *