• Meny
  • Meny

Oplev den skønne natur i Amsterdam og nyd udelivet

Amsterdam har masser at byde på, heriblandt en hel del parker, som helt sikkert er et besøg værd. Derudover kan du også aflægge de lækre strande et besøg, som er perfekte til afslapning på en solskinsdag. I de mange parker kan du vælge at invitere vennerne med og nyde den skønne natur, spille et spil, lave en picnic, løbe en tur, eller hvad i nu elsker at lave. Parkerne er et perfekt sted at slappe af og nyde naturen og hinandens selskab.

De hollandske parker

De hollandske parker i Amsterdam har ry for at være nogle af mest hyggelige parker. Parkerne i Amsterdam har en helt speciel stemning, hvorfor op mod 8 millioner mennesker vælger at aflægge den hollandske park Vondelpark et besøg hvert eneste år. Der findes rigtig mange parker i Amsterdam heriblandt Vondelpark, Beatrixpark, Amsterdamse Bos, Frankendael, Amstelpark og mange mange flere. En af grundene til at folk elsker at tage til disse parker, er fordi, at der bliver arrangeret koncerter og diverse aktiviteter, som er med til at skabe sammenhold og en helt speciel og hyggelig stemning. Mange af parkerne har en historie bag sig, hvorfor hver eneste park er unik og spændene at besøge. Man behøver dog ikke nogen speciel grund for at aflægge disse parker et besøg, da de alle sammen er så smukke, at det er nok bare at sidde i parken og kigge rundt, mens man nyder naturen.

De hollandske strande

Der findes 4 skønne strande i Amsterdam, som er perfekte til at nyde en skøn solskinsdag. Du kan vælge at medbringe dine venner, hvorefter i kan bruge hele dagen på at bade, nyde solskinnet og eventuelt nyde et godt måltid mad. Så hvis du trænger til en afslappende dag i Amsterdam, så tag et smut forbi en af de skønne strande. Læs også mere om andre seværdigheder i Amsterdam.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *