• Meny
  • Meny

Museumplein – en kulturfyldt plads

Museumsplein er en smuk plads i Amsterdam, som er omringet af fire meget berømte og store museer. Meseumsplein betyder på dansk museumspladsen, netop fordi både Rijksmuseum, Van Gogh-museet, Stedelijk-museet og Diamant-museet omringer pladsen. Så når du besøger den smukke store Museuplein, må du ikke snyde dig selv for at aflægge et visit hos mindst et af de mange fantastiske museer.

Museumplein blev ombygget tilbage i 1999 af Sven-Ingvar Andersson. Museumspladsen bruges til rigtig mange ting, som blandt andet festivaler, demonstrationer og ikke mindst fejringer. Dette er endnu en grund til at du skal besøge pladsen, da du kan opleve en hel utrolig masse.

Museumplein – Meget mere end bare en plads

Museumplein-kulturfyldt-plads-amsterdam

Museumplein har som sagt fået sit tilnavn grundet dens placering blandt de fire store museer. Netop på grund af pladsens fantastiske beliggenhed, er dette det oplagte sted at tage hen, hvis du bare er den mindste smule kulturinteresseret. Du kan få hele dagen til at gå med at besøge de forskellige museer og blive opslugt af al den fantastiske og forskellige kunst, du kan finde på de forskellige museer. Du kan sidde på pladsen og nyde den skønne natur og udsigten, og ikke mindst beundre de fantastiske museer.

Museumplein er placeret i et meget sofistikeret område, og der nærtliggende til lækre cafeer og restauranter, som du meget passende kan aflægge et visit, efter en dejlig dag på pladsen. Hvis du trænger til at slappe af og have en dag udenfor, så er museumplein det perfekte sted at tage hen. Desuden er der rig mulighed for at komme til og fra pladsen, hvorfor du ingen undskyldning har for ikke at besøge den skønne plads. Så hvis du er kunst og kultur interesseret og nyder at sidde udenfor, så er museumplein det oplagte sted for dig at besøge.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *