• Meny
  • Meny

De seværdigheder du bør besøge i Amsterdam

Amsterdam – Byen med frihed på dagsordenen og byen, hvor homoseksualitet, hash og prostitution er en normal dosis af den daglige hverdag i Amsterdams samfund. Den frie holdning og det frie samfundsgrundlag vækker megen nysgerrighed hos mange millioner turister fra hele verden, der skaber fokus på den hollandske storby, hvilket gør, at der også er mange forskellige turistattraktioner, der er værd at kigge forbi.

Amsterdam byder på alt fra en populær fodboldkultur med Ajax Amsterdam i spidsen til forskellige museer som Anne Franks hus eller det berømte område Red light destrict, hvor prostitution hærger, og de røde lys blinker i hver et vindue. Amsterdam har som sagt mange muligheder for at opleve, hvad Amsterdam er, og hvilken kultur, man befinder sig i, når man slår benene ned i den hollandske hovedstad.

De klassiske – museer i Amsterdam

Ikke nok med at Amsterdam er en anderledes by med deres samfundsgrundlag, må man erkende, at Amsterdam også har museer som bør besøges, når man tager et smut forbi Amsterdam. Den oplagte Anne Franks hus og museum er det første, du bør overveje. Museet rummer spændende historie og en atmosfære, du sjældent finder andre steder, og er med til at vise, hvordan Holland stod i skak under hendes levende dage.

En anden finesse af et museum er den berømte kunstner Van Gogh, der på sit museum i Amsterdam breder kunstarten ud og byder folk velkommen i det kunstneriske univers, han levede i, og man kan der nyde kunstens hjem i Amsterdam.

Coffée Shops på række med Red-light-district

Er du ikke til museer, kan oplagte muligheder være at tage et besøg på det berømte Red-light-district, der med det røde neonlys, overrasker selv den mest velvidende, og er en oplevelse selv at sætte benene i dette distrikt og opleve en anden side af Amsterdam. Andet du bør kigge forbi er de mange coffée shops, der ligger i hver krog i Amsterdam, som er spændende og kulturelt interessante.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *